Navigera

star star star star star

Program

 • 186 år tillsammans - I folkparkerna där allting började

  damerna3

  LÖRDAGEN 4/8 kl. 15:00
  På Granadas utescen. Vid eventuellt dåligt väder sker det inomhus.
  Insläpp: 14:00
  Onumrerade sittplatser.
  Entré: 290:- 
  Biljetter finns på Nortic.se, Coop & ICA i Lönsboda, och bokhandeln i Osby.

  Siw Malmkvist, Ann-Louise Hanson och Towa Carson, giganter inom svensk showbiz. Tre legendarer som tillsammans har underhållit oss i 186 år. Ta chansen att njuta av dessa fantastiska artister som inledde sina professionella karriärer i mitten av 50-talet och som sedan dess tillhört den yppersta artisteliten. Var och en har de sjungit sig in i den svenska musikhistorien och folksjälen.

  Publiken kan se fram emot en sprakande show fylld med anekdoter, humor och oförglömliga hits, som tex Flickor bak i bilenJag hade en gång en båt och Sista Dansen (Save the last dance for me) – ackompanjerade av kapellmästare Benneth Fagerlund på piano och Martin Tallström på gitarr.

  Tillsammans har trion bland annat tävlat i Melodifestivalen 2004 med låten Ces´t la vie och var även med som mellanakt i Melodifestivalen 2013 där dom gjorde Pensionär, en humoristisk version av Erik Saade´s Popular.

  damerna4

   
 • Danser höstsäsongen 2018

  spelplan höstsäsongen 2018 mini  
 • Allsångskväll

  ALLSÅNGSKVÄLL färdig mini

Länkar

Programbolaget
är Sveriges ledande artistförmedling som bland annat hjälper Granada med bokningen av musikband. 


Får Jag Lov
är sajten för dig som älskar att dansa. Här hittar du bl.a. spelplaner, idolkort och massor av länkar + mycket, mycket mer...


Danslogen
Mötesplatsen fördig som gillar att dansa till dansband.    Ny


Dans-WEB
är en av de största svenska hemsidorna gällande dans. Här kan du hitta alla slag information, dansprogram samt en tjänst där du kan anmäla dig till en samåkningslista.


Dansaktuellt
är en bra sajt för dig som vill kolla in dansbanden och dansställenas olika spelningar och program. Det mesta som är aktuellt i landet finns registrerat på denna sida. Ständig uppdatering. 


Skandinaviska Dansguiden
På skandinaviska dansguiden finner ni var det arrangeras dans på ett stort antal dansställen/kryssningsfartyg runtom i norden, även på semester platser som Tennerifa, Gran Canaria m.m där det spela skanidinavisk dansbandsmusik.


Dansradion
Sveriges Dansradio spelar dansk, norsk och svensk dansmusik och presenterar varje vecka resultatet av omröstningen till de ledande topplistorna Sverigetoppen och Norgetoppen. Dansradion och Musikhuset hade i mars över 29 000 besökare från 75 länder i alla världsdelar.


Danser
--- den svenska danssöknings sidan ---
Här kan ni söka efter en stor del av de dansevenemang som arrangeras i Sverige m.fl.


 • granada mindre

  Granada i Lönsboda är en av södra Sveriges största folk­parker. 2006 blev vi ut­sedda till Sveriges finaste folk­park! Hela anläggningen är handikapp­vänlig med en dans­bana, disco, 3 barer och ett cafe.

   
 •  
 • bingo

  Besök Lönsboda Bingo

 • Lönsboda Folketshus och Parkförening
 • Postadress
  Box 11
  280 70 Lönsboda
 • Telefon
  076-0384340
  0479-20113
 • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.